Hartă Clasament

CHELIOSTROS

CHELIOSTROS
Puncte:143
Loc:882
Inamici învinşi: 128.573 (133.)
Trib:


Sate (1) Coordonate Puncte
Satul lui CHELIOSTROS
558|457 143
Text personal
Eu sunt Cheliostros, Alpha și Omega, cel ce dă startul bătăliilor și, tot eu, cel ce dă lovitura de grație la final! Sunt începutul și sfârșitul tuturor serverelor, stăpânul absolut al fiecărei hărți și singurul maestru care poate cuceri fără să ridice o sprânceană. Când serverele se resetează, eu mă încălzesc; când voi adormiți, eu plănuiesc; și când alții se vaită, eu mă amuz de lacrimile lor.

Eu sunt cel ce aduce înțelepciune și teamă în inimile celor mici și mari, cel ce transformă victoria într-o artă și înfrângerea într-o lecție. Cu o mână țin sabia războiului, iar cu cealaltă îmblânzesc sufletele neînfricate; eu sunt cel ce sfidează haosul și aduce ordinea, cel ce știe că nicio resursă nu e prea mică, nicio bătălie prea mare.

Am fost acolo la începuturi, când pământul era pustiu și fără de formă, când alianțele erau doar niște vorbe pe vânt, și am ridicat o armată din cenușă, am dat nume triburilor și am scris legile războiului cu sânge pe pergamentele vechi. Eu sunt cel ce am format trupele de elită, care mânuiesc topoarele ca pe o extensie a mâinilor lor și care dansează între săgeți ca umbrele între flăcări.

Sunt cel ce a făcut primul sat din patru scânduri și două topoare, iar apoi am transformat colibele în fortărețe și fortărețele în legende. Cel ce a băut mai multă bere decât au văzut resursele tale în viața lor, și care poate negocia chiar și cu un barbar — dar doar de dragul artei, desigur!

Când eu mă gândesc la tactici, restul își pun scuturile la uscat. Am făcut alianțe să tremure doar zâmbind, și am întors trădările în glume de pahar. Eu sunt cel ce știe că fiecare lovitură de catapultă e un vers în poezia războiului, și fiecare spion ratat este doar un alt episod în comedia vieții.

Am fost acolo când s-a spart primul server și am dat restart cu o mână, în timp ce cu cealaltă mâncam popcorn. Eu am făcut hoardele să danseze pe muzica mea, și știu să fac un atac sincronizat mai bine decât știe Scama să scoată o armată din trecerea de nivel. Sunt cel ce ar putea construi un trib din fărâme de râs și să-l conducă la glorie, doar pentru a demonstra că în spatele fiecărei victorii există un dram de nebunie.

Și da, am văzut trădări, alianțe false și am râs de ele cu poftă, căci eu știu că victoria vine din spirit, nu doar din mușchi. Am stat și am privit cum cei neînfricați devin vite, iar cei înțelepți devin eroi — în timp ce eu, Cheliostros, rămân veșnic prezent, un far în noaptea celor confuzi, o lumină în bezna celor ce au nevoie de direcție.

Eu, Cheliostros, cel cu râsul molipsitor și sabia care tunde mai bine ca o frizerie de cartier, rămân aici, până la ultimul server, până la ultimul sat și până la ultima bătălie. Iar când totul se va sfârși, eu voi fi aici, râzând pe-un colț de hartă, cu o bere în mână și o glumă bună la îndemână.

Căci eu sunt Marele Maestru Korokay Cheliostros, cel ce veghează asupra fiecărui discipol și îndrumă fiecare pas al acestui drum lung și întortocheat, care se numește viața triburilor; și voi rămâne aici, până la ultima luptă, până când ultimul sătean va fi fost recrutat și până când ultimul plan va fi fost desenat pe cerul înstelat al nopților de război.

Realizări zilnice
1x Apărătorul zilei

Învinge, ca apărător, cele mai multe trupe pe lumea aceasta.

Cel mai bun rezultat: în 24.08.2024(12.621 unități)


 
Realizări în luptă
Jefuitor (Argint - Nivel 3)

Jefuieşte de 1.000 ori sate străine.


Conducător (Bronz - Nivel 2)

Învinge un total de 100.000 trupe duşmane.


Jefuitor (Bronz - Nivel 2)

Jefuieşte în total 10.000 resurse.


Maestru războinic (Bronz - Nivel 2)

Atacă 25 jucători diferiţi.


Asasin de nobili (Lemn - Nivel 1)

Ucide un nobil în luptă.


Moarte de erou (Lemn - Nivel 1)

Prin sprijinirea altor sate, ţi-au murit 1.000 trupe.


Măcelar (Lemn - Nivel 1)

Distruge complet 25 armate duşmane.


 
Realizări sociale
Prieten de nădejde (Bronz - Nivel 2)

Fă un total de 15 prietenii.


 
Realizări de creștere
Arhitect (Bronz - Nivel 2)

Construiește în total 150 nivele de clădiri!


Lider de piaţă (Bronz - Nivel 2)

Ai făcut negoţ de 100 ori la târg.


Recrutare (Bronz - Nivel 2)

Recrutează în total 5.000 unități!


Regele punctelor (Lemn - Nivel 1)

Urcă în clasament până la 100 puncte.


Top scor (Lemn - Nivel 1)

Încearcă să ajungi în top 1.000 al acestei lumi.


 
Alte realizări
Ani de Vechime (Aur - Nivel 16)

Joacă Triburile pentru 16 ani.


 
Realizări în alte lumi
Lumea 31

Lumea 32

Lumea 33

Lumea 81

Lumea 83

Lumea 85

Lumea 86

Lumea 91

Lumea 94

Lumea 95

Clasic 2

Lumea 101

Lumea 89

Special

Lumea 104

Lumea 84

Lumea 87

Lumea 88

Lumea 90

Lumea 96

Lumea 97

Lumea 98